Tak for denne gang!

Tak fordi jeg måtte klæde jer på!

Hej allesammen,

Mit navn er Frederik, og jeg har været den drivende kraft bag Savsmuld i løbet af de seneste to år. Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har haft fornøjelsen af at sende jer alt fra komfortable t-shirts til varme hoodies og lækre jeans. Savsmuld har haft sit hjem i mit barndomshjem, men som tiden går, ændrer interesser og prioriteter sig. Derfor har jeg truffet den svære beslutning om at lukke kapitlet, der hedder Savsmuld.

De sidste to år har været utroligt lærerige, og jeg vil gerne takke jer alle for den støtte og tillid, I har vist Savsmuld. At klæde jer på har været en fornøjelse, og jeg er taknemmelig for hver en pakke, der har forladt vores "hjemme lager".

 

Lancering af ophørsudsalg

Selvom Savsmuld lukker, betyder det ikke, at vores produkter skal gå til spilde. Der er stadig nogle fantastiske produkter tilbage, som nu er tilgængelige til ekstraordinært nedsatte priser. Det er sidste chance for at gribe nogle af dine favoritprodukter, så hvis du mangler et par fede bukser, en lækker t-shirt eller en varm sweatshirt, er det nu, du skal slå til.

Besøg vores webshop og tag et kig på det, der er tilbage. Vi har gjort priserne mere end rimelige, så du kan sige farvel til Savsmuld med stil og samtidig få kvalitetsbeklædning til en fantastisk pris.

 

Bare, tak!

Tak for de utrolige to år. Jeg vil savne at klæde jer på, men jeg er også spændt på de nye eventyr, der venter mig. Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Jeg ønsker jer alt det bedste, og takker for to gode år med Savsmuld.

Alt det bedste herfra! 🫶🏼

Tilbage til blog