Ny kollektionNyheder i 2022

Nyheder i 2022

2022 - det sker i savsmuld

2021 var året, hvor vi hos Savsmuld Apparel lancerede vores første kollektion, og tusind tak for den måde I har taget imod vores arbejde og ideer. 2021 har været et rigtigt spændende år, hvor vi i teamet bag Savsmuld Apparel har lært en hel masse, og vi er klar med en masse fede ideer og projekter til jer i det nye år, vi går imøde.

 

Først og fremmest har vi vores anden kollektion på vej, og vi glæder os rigtigt meget til at vise vores arbejde frem for jer. Her har vi haft fokus på at skabe nogle nye produkter, hvor vi introducere en sweatshirt med unik pasform i to forskellige farver, som du kan få et smugkig af i bunden. Vi har ligeledes eksperimenteret med en meget mørk denim til bukserne, som har resulteret i et virkelig fedt produkt.

 

Vi har bestilt alle produkterne hjem i flere forskellige størrelser, så vi nu kan tilbyde vores produkter til både høj og lav.

 

Vi har som nævnt haft meget at se til i 2021, og udover at vi snart lancerer anden kollektion, har vi også brygget på et par spændende samarbejder, som vi glæder os til at løfte sløret for.

 

I forbindelse med at der kommer til at ske en masse ting for Savsmuld Apparel i 2022, vil vi også gerne blive bedre til at opdatere jeg omkring disse. Vi kommer derfor til at øge vores engagement på vores instagram, så hvis du er interesseret, så hop ind og tjek den ud, der kommer en masse spændende ting.

 

Alt i alt vil vi gerne takke jer for at gøre 2021 til et uforglemmeligt år, og vi glæder os til at vise jer alt, hvad vi har arbejdet på. Held og lykke med dit nytårsforsæt, herfra Savsmuld Apparel håber vi, at du får et fantastisk nytår og 2022. 

 

De bedste hilsner

 

Teamet bag Savsmuld Apparel

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

back to top