Ny kollektionLancering af s1

Lancering af s1

Generelt

I maj 2021 lancerer vi i Savsmuld Apparel vores første kollektion. Den indeholder et par bukser, en hættetrøje og en t-shirt, hvoraf alle produkterne er produceret bæredygtigt og etisk korrekt. Alle vores produkter er certificeret med GOTS, et certifikat givet af organisationen Global Organic Textile Standard. 

GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk, i forlængelse heraf er vores produkter 100 procent økologisk bomuld. Der er desuden strenge krav til en lang række processer i hele værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, indpakning, mærkning, handel og forsendelse. Derudover der der både miljømæssige krav og krav om social ansvarlighed. 

Vores Jeans

Syet af håndlavet økologisk bomuld, præsenterer vi vores jeans i farven stone. Vores Jeans har en høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med stoffets behagelighed, trods det er denim. Vi har fokuseret på at lave et par hvide denim jeans, med en regular pasform, så bukserne kan gå til enhver lejlighed, samt er behagelige at have på, resultatet er vi rigtig tilfredse med. 

Da vi kontaktede vores producent, og spurgte om han kunne lave et par hvide denim bukser, var vores første tanke at afblege et par standard denim jeans. Han svarede dog, at affaldsstofferne fra afblegning ofte blev udledt i naturen, altså var han ikke villig til at afblege et par traditionelle jeans for os. Men heldigvis havde han en anden løsning, i stedet fik vi håndlavet stoffet af 100 procent økologisk bomuld, hvilket har givet et råt denim look, men et virkeligt blødt og strækbart stof.

Vi håber at du kan lide dem ligeså meget som vi kan.

Jeans fra Savsmuld Apparel kombineret med hvide sko på hvid baggrund

Vores hoodie

Ligesom resten af produkterne er vores hoodie lavet af 100 procent organisk bomuld, men det er ikke det eneste, der skiller den ud. Vi har hos Savsmuld Apparel leget med den traditionelle tanke af en hoodie, hvilket har resulteret i vores version af en funktionel hættetrøje af lækker kvalitet.

Vi har tilføjet en høj hals af rib fabric, som holder dig varm en kølig sommeraften, en enkelt lomme foran på hættetrøjen til diverse småting. Hættetrøjen har fået et oversized fit af stoffet kaldet french terry, som på afstand givet et råt look, men som viser sine elegante detaljer når man kommer tættere på, samt har et rigtig fedt touch. 

Vi håber du bliver vild med vores alternative hoodie.

Hoodie i beige farve med høj hals fra Savsmuld Apparel

Vores signatur t-shirt

En standard hvid t-shirt kan gøre underværker, det er der ingen tvivl om, og vi har lavet vores helt egen. Med en tæt rund hals, lettere oversized ærmer, men stadig uden at være for lang og så endda lavet af 100 procent økologisk bomuld, efterlader det vores t-shirt. En klassisk hvid t-shirt, med savsmuld logoet heat-printet på, som sikre et højkvalitets print, er det ikke noget man kan undvære i garderoben. 

Vi håber at den også falder i din smag.

Hvid Savsmuld T-Shirt med brunt logo tryk forfra

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

back to top